Gezichtsbehandelingen

We hebben voor jou diverse soorten gezichtsbehandelingen, van simpel tot uitgebreid en voor verschillende huidtypes. Weet je niet wat voor jou geschikt is, wil je boeken of meer weten? Neem contact met me op!

Skin improvement treatment

Gezichtsbehandeling voor alle leeftijden voor de huid aangedaan door acné, eczeem, psoriasis op basis van Lavendel, Calendula-Mandarijn en Calendula-Rijstkiem. Reiniging van het gelaat en decolleté, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gelaat– en decolletémassage met een op de huid afgestemd reinigend masker, oogcrème en een verzorgende dagcrème.

Prijs: € 75

Ontspannende balancing treatment

Gezichtsbehandeling voor alle leeftijden voor ontspanning op basis van Lavendel, Roos, Calendula-Mandarijn, Calendula-Rijstkiem en Organic Argania. Reiniging van het gelaat en decolleté, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gelaat– en decolletémassage met een op de huid afgestemd masker, oogcrème en een verzorgende dagcrème.

Prijs: € 60

Te combineren met een rug-en nekmassage als afsluiting. Deze is naar eigen keus ontspannend of intensief. Totaalprijs: € 100

Argan anti-aging treatment

Gezichtsbehandeling vanaf 30 jaar voor de rijpere huid op basis van o.a. Roos en Organic Argania. Reiniging van het gelaat en decolleté, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gelaat– en decolletémassage met een op de huid afgestemd masker, oogcrème en een verzorgende dagcrème.

Prijs: € 60

Te combineren met een rug-en nekmassage als afsluiting. Deze is naar eigen keus ontspannend of intensief. Totaalprijs: € 100

Uitgebreide schedelrand en nekmassage

Heb je last van je nek, schouders en bovenste gedeelte van je rug dan neem ik deze extra mee met speciale grepen naast de ‘gewone’ gezichts- en decolleté/nek massage. Dit is een uitbreiding op een gezichtsbehandeling.

Prijs: € 12

Jeugdbehandeling t/m 15 jaar

Reiniging van het gelaat en decolleté, dieptereiniging,  gelaat– en decolletémassage met een op de huid afgestemd masker en een verzorgende dagcrème.

Prijs: € 45

Holistische Botanical Beauty treatment

Gezichtsbehandeling voor alle leeftijden voor ontspanning op basis van Lavendel, Roos, Calendula-Mandarijn, Calendula-Rijstkiem en Organic Argania.

We beginnen met een voetenbad van dode zee zout om te aarden en in het hier en nu te komen. Tevens ontgiften we via de “derde nieren”. Reiniging van het gelaat en decolleté door middel van een welkommassage, dieptereiniging, licht onzuiverheden verwijderen, gelaat– en decolletémassage met een speciaal persoonlijk afgestemd masker, oogcrème en een verzorgende dagcrème.

Prijs: € 90

Holistische Botanical Beauty met lichaam

Gezichts- en lichaamsbehandeling en voor alle leeftijden voor ontspanning en terugkomen in je lichaam op basis van Lavendel, Roos, Calendula-Mandarijn, Calendula-Rijstkiem en Organic Argania.

We beginnen met een voetenbad van dode zee zout om te aarden en in het hier en nu te komen. Tevens ontgiften we via de “derde nieren”. Kies een intentie d.m.v. een inzichtskaart. Tevens in deze behandeling; reiniging van het gelaat en decolleté door middel van een welkomstmassage, drukpunt en gezichtsmassage met gebruik van edelstenen, tijdens het intrekken van het ontspannend en verzorgend masker maak ik gebruik van klankschalen, massage van of armen of benen of voeten, verzorgende dagcrème, weer terugkomen in het hier en nu met een glaasje water.

Prijs: € 120

Aanverwante behandelingen

Behandeling Prijs tijdens behandeling Losse prijs
Epileren of wenkbrauwen harsen 9,50 17,=
Wenkbrauwen verven 8,50 15,=
Wimpers verven 9,50 17,=
Harsen bovenlip of kin of zijkant wang 8,50 15,=
Harsen bovenlip en kin 14,= 20,=
Wenkbrauwen verven  en epileren/harsen 18,= 30,=
Wimpers en wenkbrauwen verven en epileren/harsen 26,= 40,=
Harsen bovenlip, kin en wenkbrauwen 23,50 30,=
Harsen wangen, bovenlip en kin 23,50 30 =

Uitleg over klankschalen en edelstenen

Klankschalen zijn goed voor:

  • Blokkades lostrillen
  • Trilling gaat door elke cel
  • Helpt o.a. bij rugpijn, hoofdpijn, depressie, astma, eczeem, vermoeidheid, burn-out, stress, slapeloosheid en allergieën
  • Uit het hoofd in het lichaam
  • Vinden van balans

Klankschalen werken ook door op 5 niveaus

Fysiek

Weefsels en organen ontvangen een trilling van de klankschaal. Het lichaam kan resoneren en opnieuw balans vinden.

Mentaal

De frequentie heeft invloed op je brein. Dit levert ontspanning op. Stimuleert het geheugen. Helpt belemmeringen en patronen doorbreken

Emotioneel

Ondersteunt de doorstroom van emoties

Energetisch

Verhoogt de trilling in het lichaam. Helpt te kalmeren en te helen.

Spiritueel

Bevorderd innerlijke rust, overgaven, verbinding met jezelf.

Werken met edelstenen heeft de volgende werking:

  • Dragen energie van de aarde
  • Helpt bij fysieke klachten
  • Bescherming tegen energieën van buitenaf
  • Werkt op alles wat leeft
  • Werkt op alle niveaus
© 2024 Mascha's Body & Mind | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.