Pedicure

Zorg voor je voeten is belangrijk. Kies voor een (medische) pedicurebehandeling. Weet je niet wat voor jou geschikt is, wil je boeken of meer weten? Neem contact met me op!

Medische pedicure behandeling normaal

Nagels worden geknipt en/of eventueel dunner gefreesd, nagelomgeving schoon gemaakt, eventuele ingroeiende nagels behandeld, eelt en/of likdoorn verwijderd en tot slot een verzorgende voetcrème aangebracht.

Prijs: € 40

Medische pedicure behandeling large

Extra lange pedicure behandeling indien er meer eelt, likdoorns of kloven aanwezig zijn.

Prijs: € 54

Medische diabetische/ reumatische pedicure behandeling

Voor een diabetespatiënt is het zeer belangrijk om zijn/haar voeten regelmatig behandelen door een gespecialiseerde pedicure. Daar worden uw voeten zorgvuldig behandeld en regelmatig gescreend. Gezonde voeten leiden tot een betere mobiliteit en betere mobiliteit leidt tot een beter leven, minder complicaties en minder medicatie.

* in verband met vergoedingen vanuit de verzekering is het aan te raden om mij eerst te raadplegen voor info over deze vergoedingen.

Prijs: € 42

Medische pedicure met vergoeding verzekering

Middels een verwijzing van de huisarts naar de podotherapeut die een behandelplan maakt voor medische noodzakelijke zorg. De vergoeding dekt niet de hele pedicure en administratie.

Prijs: € 12,50

Gedeeltelijk medisch pedicure behandeling

Een ingroeiende nagel óf een eeltplek óf een likdoorn wordt verwijderd.

Prijs: € 22

Medische pedicure behandeling met lakken of Gellac*

*Medische pedicure behandeling normaal

Voor het lakken werk ik met nagellak van Alessandro. Gellac is een lang houdende lak met de glans, sterkte en houdbaarheid van van gelnagels. Deze lak wordt uitgehard onder een uv-lamp en blijft daardoor wel 6 weken prachtig zitten.

Prijs lakken: € 50
Prijs Gellac: € 65

Nagelreparatie met acryl

Nagelreparatie is een techniek, waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk door een kunstnagel wordt vervangen. Het doel van het corrigeren en repareren van een nagel is om een gezonde uitgroei te creëren en daarnaast een cosmetische uitstraling te bieden. Bij kapotte of stootnagels wordt een laagje gel aangebracht, zodat de nagel op een normale manier uit kan groeien en er tevens mooier uit ziet.

Prijs: € 20
Prijs tijdens pedicurebehandeling: € 12,50 extra

Nagelbeugel plaatsen

Veel mensen hebben last van ingroeiende nagels. Dit kan een kwestie van aanleg zijn, maar het kan ook veroorzaakt worden door verkeerd knippen of het dragen van onjuist schoeisel. Om de groei van de ingroeiende nagels te herstellen, kan een nagelbeugel uitkomst bieden. Door middel van een metalen beugeltje wordt de nagel begeleid in de groei. De nagelbeugel wordt op de nagel geplaatst, je zult daar absoluut geen last van hebben.

Prijs: € 28

© 2024 Mascha's Body & Mind | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.